860286.jpg

 

860284.jpg

Doulaillassa 27.8. oli jo vähän syksyn tuntua. Rentoa ryhmää oli runsaasti paikalla ja vierailevana tähtenä tällä kertaa Eve Mantu.

Eve kertoi meille yksinodottavan perheen arjesta ja pulmista ja pohdiskeli asioita myös synnytykseen mukaan tulevan tukihenkilön näkökulmasta.

Eve korosti, että yksin vauvaa odottava äiti usein tarvitsee tukea  myös heti synnytyksen jälkeen monissa arjen pikku asioissa

Mielenkiintoista keskustelua syntyi puolin ja toisin. Lupailimme jonkun Doulistamme kertomaan synnytystukihenkilötoiminnasta TUIKE-ryhmään. Tuike-ryhmän lisäksi Eve vetää tämän syksyn aikana synnytysvalmennuksen yksin lasta odottaville äideille.  Suurkiitokset sulle Eve, kun kävit ja kiitos kirjasta myös! Saimme Doulille luettavaksi Even kirjan "Musta tulee perhe (voimakirja yksin odottavalle)", joka on ainoa laatuaan Suomessa. Even omille sivuille löydät täältä.

860282.jpg

Syksyn suunnitelmista vähän: odottelemme vahvistusta Miesten keskuksesta, josta olemme pyytäneet vierailulle jotakuta valottamaan miesnäkulmaa tilanteessa, kun perheeseen syntyy vauva. Suunnitteilla on myös perinteinen pikkujouluvirkistys. Laittakaahan tuohon alle pikkujoulu- ja muitakin toiveita.

Doulapyyntöjä tulee myös tasaiseen tahtiin, joten pidämme yhteyttä!

Vielä on kesää jäljellä...

toivovat Jaana ja Mona

860289.jpg